Dag 10: meer naar het noorden
13 juli 2026 - Kinsarvik, Noorwegen
Vandaag verder langs de fjord gereden. De weg was kronkelige en iets smaller maar papa heeft de camper er vlotjes door gereden. We reden door de fruitstreek, overal appelbomen en kersenbomen. Bij een boertje gestopt om een kratje appelsap te kopen.
Nadien zagen we en mooi stopplekje om nog een hengeltje uit te werpen. Daar heeft iedereen de hengel eens vastgehouden... . De persoon voor ons had een grote kabeljauw gevangen... onze verwachtingen waren groot... maar buiten algen en 2 zeesterren hebben we geen vangst gehad.
In Utne de veerboot genomen naar Kinsarvik. Deze was iets kleiner dan die naar Nesvik. We zijn in het ruim gaan zitten om naar buiten te kunnen kijken. Na 30min waren we in Kinsarvik.
Vandaag houden we het iets sneller voor bekeken en gingen we vroeger een slaapplaats zoeken. We vonden in Brimnes een slaapplaats langs het water. Lekker apperitieven en nadien... jawel een hengeltje gooien. Hopelijk bijten ze hier wel.
De muggen kunnen ons bloed wel smaken... onze benen staan al goed vol.
Oma en Bompa:14 juli 2026Ik ben benieuwd wie er als eerste een vis aan de lijn zal hebben.